Produkter for pork lett tutsi (2)

'Nduja med italiensk svinekjøtt

'Nduja med italiensk svinekjøtt

Nduja di Spilinga i glasskrukke Nduja di Spilinga er en krydret, smørbar salami som har sine røtter i Calabria, nærmere bestemt i Spilinga, et område som ligger mellom foten av Monte Poro og Capo Vaticano. Og det er i denne sjarmerende lokaliteten at dette produktet blir laget, i tråd med de gamle lokale tradisjonene. Ndujaen blir tilberedt med nøye utvalgte kjøttstykker og den beste lokale chilien. Etter naturlig modning er den klar til å friste smaksløkene dine med sin intense og krydrede smak. Den er utmerket å nyte ren, smurt på brød eller pizza, ideell for å lage smakfulle crostini og bruschetta, og for å gi sausene dine en unik og uforglemmelig smak. Hvis du er glad i krydret mat og sterke smaker, vil du ikke kunne klare deg uten dette produktet, som vil bringe smakene og all varmen fra Calabria til bordet ditt. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, calabresisk chili, salt og olivenolje. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, chili, olivenolje, salt, krydder, naturlige aromaer. Pakke på 290 g.
Søt og sur tunfisk

Søt og sur tunfisk

En rett som bruker klassiske ingredienser, satt sammen gjennom en frisk og fristende tilberedning. Denne retten, typisk for Egadi-øyene, bruker den beste tunfisken, beriket med den uforglemmelige smaken av søt-syrlige løk. Et ekte dykk inn i de enorme havene av smak.