'Nduja med italiensk svinekjøtt
Nduja di Spilinga i glasskrukke
Nduja di Spilinga er en krydret, smørbar salami som har sine røtter i Calabria, nærmere bestemt i Spilinga, et område som ligger mellom foten av Monte Poro og Capo Vaticano.
Og det er i denne sjarmerende lokaliteten at dette produktet blir laget, i tråd med de gamle lokale tradisjonene. Ndujaen blir tilberedt med nøye utvalgte kjøttstykker og den beste lokale chilien.
Etter naturlig modning er den klar til å friste smaksløkene dine med sin intense og krydrede smak. Den er utmerket å nyte ren, smurt på brød eller pizza, ideell for å lage smakfulle crostini og bruschetta, og for å gi sausene dine en unik og uforglemmelig smak.
Hvis du er glad i krydret mat og sterke smaker, vil du ikke kunne klare deg uten dette produktet, som vil bringe smakene og all varmen fra Calabria til bordet ditt. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, calabresisk chili, salt og olivenolje. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, chili, olivenolje, salt, krydder, naturlige aromaer. Pakke på 290 g.